Ross En Wilson Anatomie En Fysiologie in Gezondheid En Ziekte (Paperback)

Ross En Wilson Anatomie En Fysiologie in Gezondheid En Ziekte By Anne Waugh, Allison Grant Cover Image

Ross En Wilson Anatomie En Fysiologie in Gezondheid En Ziekte (Paperback)

$77.99


Special Order—Subject to Availability

De nieuwste editie van 's werelds meest populaire inleiding tot de menselijke anatomie en fysiologie in gezondheid en ziekte

De nieuwe editie van de buitengewoon succesvolle Ross & Wilson Anatomie en Fysiologie in Gezondheid en Ziekte biedt opnieuw de belangrijkste elementen van de menselijke biologie, weergegeven op een duidelijke en eenvoudige manier. Het boek is nu volledig herzien en heeft verbeterde leeronderdelen en nieuw getekende illustraties - ontwikkeld door het team van Gray's

Anatomy for Students - om het leren nog makkelijker te maken. De aanvullende onderdelen zijn:

Een nieuw, fris uiterlijk met nuttige kleurcodering en icoontjes bij afbeeldingen.

Prachtige kleurenillustraties die de anatomische structuren en fysiologische processen helpen verduidelijken.

Handige toetsen aan het einde van elk onderwerp zorgen ervoor dat studenten hun vorderingen kunnen volgen.

De zelftests aan het einde van het hoofdstuk helpen de lezer bij het begrijpen en onthouden van de tekst.

Duidelijke definities van veelgebruikte voorvoegsels, achtervoegsels en grondbegrippen, plus een verklarende woordenlijst en een bijlage met de biologische normaalwaarden.

De begeleidende website bevat animaties, een audiowoordenlijst, casestudy's en ander testmateriaal, het unieke Body Spectrum(c) online kleur- en zelftestprogramma en handige weblinks.

Ross & Wilson Anatomie en Fysiologie in Gezondheid en Ziekte kan worden gebruikt door studenten in de verpleging en aanverwante zorgberoepen, biomedische en paramedische wetenschappen, het praktijkonderdeel van de opleiding tot operatieassistent, in complementaire behandelingswijzen en massage therapie, maar ook door assistenten in opleiding in de gezondheidszorg. Het boek en de bijbehorende website zijn met name waardevol voor lezers die nieuw zijn in het vakgebied, voor mensen die weer gaan studeren na een periode van afwezigheid, en voor al degenen wiens eerste taal niet Engels is.

Product Details ISBN: 9780702083235
ISBN-10: 0702083232
Publisher: Elsevier
Publication Date: July 2nd, 2021
Language: Dutch