Plantaardige KeukenRecepten 2023: Een Gids voor een Gezond en Milieubewust Dieet (Paperback)

Plantaardige KeukenRecepten 2023: Een Gids voor een Gezond en Milieubewust Dieet By Luna Van Der Velden Cover Image

Plantaardige KeukenRecepten 2023: Een Gids voor een Gezond en Milieubewust Dieet (Paperback)

$40.97


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Luna van der Velden is een ervaren veganistische chef-kok en voedingsdeskundige die haar passie voor een gezonde en milieubewuste levensstijl heeft omgezet in een verzameling van heerlijke veganistische recepten. In dit kookboek deelt ze haar beste recepten die niet alleen lekker zijn, maar ook goed zijn voor jouw lichaam en de planeet.


Dit kookboek biedt een breed scala aan veganistische gerechten, van ontbijt en brunch tot hartige en zoete lekkernijen. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en bieden veel variatie in smaken en ingredi nten. Of je nu een doorgewinterde veganist bent of nieuw bent in de wereld van plantaardig eten, dit kookboek biedt voor ieder wat wils.


Luna van der Velden geeft ook handige tips en trucs om ervoor te zorgen dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt als veganist en hoe je een evenwichtig en gezond dieet kunt volgen. Dit kookboek is niet alleen bedoeld om je te inspireren om lekker te eten, maar ook om je te helpen bij het maken van gezonde en milieubewuste keuzes.


Of je nu op zoek bent naar nieuwe recepten of je wilt simpelweg gezonder eten en een positieve impact hebben op het milieu, dit kookboek is een onmisbare aanwinst voor jouw keuken.

Product Details ISBN: 9781783814442
ISBN-10: 1783814446
Publisher: Luna Van Der Velden
Publication Date: April 2nd, 2023
Pages: 222
Language: Dutch