Kuzhina në Mikrovalë: Receta të Shijshme dhe të Thjeshta për Ushqime të Shpejta (Paperback)

Kuzhina në Mikrovalë: Receta të Shijshme dhe të Thjeshta për Ushqime të Shpejta By Lirika Mavraj Cover Image

Kuzhina në Mikrovalë: Receta të Shijshme dhe të Thjeshta për Ushqime të Shpejta (Paperback)

$40.69


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Kuzhina n Mikroval sht libri i gatimit i cili p rfshin receta t shijshme dhe t thjeshta p r ushqime t shpejta. N k t lib r, Lirika Mavraj ndan me lexuesit e saj teknikat dhe k shillat e nevojshme p r t gatuar me mikroval , dhe ofron nj gam t gjer t recetave p r t gjitha koh t e dit's.


Libri sht i p rshtatsh m p r ata q jetojn n nj ambient t shpejt dhe t ngarkuar, por q nuk duan t humbin ushqimin e shijsh m dhe t sh ndetsh m. Kuzhina n Mikroval sjell zgjidhje p r shum kategori t ushqimeve si pasta, mish, peshk, perime dhe m shum , t cilat mund t p rgatiten n mikroval n m nyr t thjesht dhe shpejt .


Lirika Mavraj sht nj kuzhiniere profesioniste me p rvoj n kuzhin n tradicionale dhe me mikroval . N k t lib r, ajo tregon se si mund t gatuajm ushqime t shijshme dhe t sh ndetshme n mikroval , duke p rdorur teknika t ndryshme dhe k shilla praktike p r t arritur rezultate t shk lqyeshme.


N se keni nj jet t shpejt dhe doni t gatuani ushqime t shijshme dhe t sh ndetshme n mikroval , ky lib r sht i p rshtatsh m p r ju

Product Details ISBN: 9781783815272
ISBN-10: 1783815272
Publisher: Lirika Mavraj
Publication Date: April 7th, 2023
Pages: 222
Language: Albanian