Mikrobølge Mesterværke: Det Omfattende Kompendium for Mikrobølge Madlavning (Paperback)

Mikrobølge Mesterværke: Det Omfattende Kompendium for Mikrobølge Madlavning By Jeppe Køkken Cover Image

Mikrobølge Mesterværke: Det Omfattende Kompendium for Mikrobølge Madlavning (Paperback)

$39.18


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

"Mikrob lge Mesterv rker: En Verden af Hurtige Delikatesser" er en banebrydende samling af opskrifter fra den talentfulde danske kok Jeppe K kken. Denne bog giver en revolutionerende tilgang til madlavning, hvor mikrob lgeovnen g r fra at v re en simpel opvarmningsenhed til at v re stjernen i k kkenet.


Jeppe K kken, med sin innovative nd og dygtige brug af teknologi i k kkenet, introducerer dig for et univers af hurtig, smagfuld, og nem madlavning. Med dybdeg ende instruktioner og ekspertr d vil du opn evnen til at skabe l kre retter p halvdelen af tiden.


Hver opskrift i "Mikrob lge Mesterv rker: En Verden af Hurtige Delikatesser" er n je udvalgt og testet for at sikre, at den kan tilberedes perfekt i mikrob lgeovnen. Fra hurtige hverdagsm ltider til sofistikerede gourmetretter, vil denne bog hj lpe dig med at udforske det uudnyttede potentiale i din mikrob lgeovn.


L r de hemmelige teknikker og raffinerede tilgange til mikrob lge madlavning, og transform r dine m ltider fra ordin re til ekstraordin re. Uanset om du er en travl professionel, en studerende p budget, eller simpelthen nysgerrig p de kulinariske muligheder i en mikrob lgeovn, vil denne bog give dig den n dvendige viden og inspiration til at tage din madlavning til det n ste niveau.

Product Details ISBN: 9781835190913
ISBN-10: 183519091X
Publisher: Jeppe Kokken
Publication Date: June 4th, 2023
Pages: 224
Language: Danish