Mojstrstvo listnatega testa (Paperback)

Mojstrstvo listnatega testa By Bostjan Jerman Cover Image

Mojstrstvo listnatega testa (Paperback)

$41.99


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Dobrodosli v svetu listnatega testa, kjer kraljujejo luskaste plasti in maslena dobrota. Ne glede na to, ali ste izkusen slasčičar ali domači pek, ki zeli izboljsati svojo igro, ima ta kuharska knjiga nekaj za vsakogar. Z več kot 100 recepti, od klasičnih rogljičkov do modernih priprav, se boste naučili ustvariti impresivno pecivo, ki bo navdusilo vaso druzino in goste.


Pripravite se, da obvladate umetnost laminiranega testa, skrivnost popolnega listnatega testa. Ta kuharska knjiga vsebuje recepte za vsako priloznost, od slanih pite do sladkih dobrot. Navdusite svoje goste za malico's slanimi zvitki klobas, popestrite svojo predjed z elegantnimi sirnimi slamicami ali pa si privosčite sladko in dekadentno dansko čokolado in lesnike.


Nasim receptom je enostavno slediti, vključili pa smo navodila po korakih in fotografije, ki vas bodo vodili na poti. Naučili se boste ustvariti luskaste, maslene plasti, ki bodo zagotovo navdusile se tako zahtevne ljubitelje peciva.


Torej, ne glede na to, ali ste ljubitelj klasičnega francoskega peciva ali isčete sodobne preobrate klasike, ima ta kuharska knjiga vse, kar potrebujete, da postanete mojster listnatega testa

Product Details ISBN: 9781835513798
ISBN-10: 1835513794
Publisher: Bostjan Jerman
Publication Date: August 22nd, 2023
Pages: 228
Language: Slovenian