Vorken Thar Messen Kookboek (Paperback)

Vorken Thar Messen Kookboek By Martin O'Reilly Cover Image

Vorken Thar Messen Kookboek (Paperback)

$41.99


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Bent u op zoek naar smaakvolle, bevredigende en voedzame maaltijden die u zullen helpen een gezonde levensstijl te behouden? Zoek niet verder dan het VORKEN THAR MESSEN KOOKBOEK, gevuld met heerlijke volwaardige, plantaardige recepten die zijn ontworpen om u te helpen een optimale gezondheid en gewichtsverlies te bereiken.


Binnenin vind je meer dan 100 verrukkelijke recepten die vrij zijn van dierlijke producten, geraffineerde suikers en bewerkte voedingsmiddelen. Van een stevig ontbijt tot een hartig diner en alles daar tussenin, dit kookboek heeft voor elk wat wils.


Ontdek de kracht van plantaardig eten met recepten als courgettebeignets, linzen- en groenteherderstaart, chili van zwarte bonen en zoete aardappel en romige paddenstoelenstroganoff. Elk recept is zorgvuldig samengesteld om maximale smaak en voeding te bieden, terwijl het ook gemakkelijk te maken en budgetvriendelijk is.


Met het VORKEN THAR MESSEN KOOKBOEK leer je hoe je heerlijke maaltijden kunt maken die je honger stillen zonder je gezondheid op te offeren. Of je nu een doorgewinterde plantaardige eter bent of net begint, dit kookboek is de perfecte bron voor iedereen die zijn gezondheid en welzijn wil verbeteren.


volwaardige voeding, plantaardig, gezond leven, afvallen, smaakvol, bevredigend, voedzame maaltijden, optimale gezondheid, dierlijke producten, geraffineerde suiker, bewerkte voedingsmiddelen, stevig ontbijt, hartige diners, courgette beignets, linzen, plantaardige herderspastei, zwarte bonen, zoete aardappel chili, romige champignonstroganoff, maximale smaak, voeding, makkelijk te maken, budgetvriendelijk, cravings, gezondheid, wellness..

Product Details ISBN: 9781835515389
ISBN-10: 183551538X
Publisher: Martin O'Reilly
Publication Date: August 21st, 2023
Pages: 222
Language: Dutch