Libri i fundit i gatimit për bomba me çokollatë të nxehtë (Paperback)

Libri i fundit i gatimit për bomba me çokollatë të nxehtë By Admir Gashi Cover Image

Libri i fundit i gatimit për bomba me çokollatë të nxehtë (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

A jeni gati t k naqeni me ndjesin m t fundit duke pushtuar bot n e mb lsirave? Bombat me okollat t nxeht jan shfaqur n t gjith rrjetet sociale, dhe p r arsye t mir ato jan absolutisht t shijshme K to topa t vegj l t mir sis jan t mbushura me p rzierje okollate t nxeht , marshmallow dhe surpriza t tjera t k ndshme q shp rthejn kur derdhni qum sht t nxeht mbi to, duke krijuar nj filxhan dekadent dhe kremoz me kakao.


N k t Lib r Gatimi me bomba me okollat t nxeht , do t gjeni nj shum llojshm ri t gjer recetash p r t gjitha shijet dhe rastet. Pavar sisht n se preferoni shijet klasike t kakaos ose d shironi t eksperimentoni me kombinime t reja emocionuese si nenexhik, gjalp kikiriku apo edhe er za kungulli, ky lib r gatimi ju ka mbuluar.


Do t m soni t gjitha k shillat dhe truket q ju nevojiten p r t krijuar bomba perfekte me okollat t nxeht do her , nga kall pet e duhura p r t'u p rdorur deri te okollata m e mir p r t'u shkrir . L shoni p rshtypje miqt dhe familjen tuaj me bomba t dekoruara mahnit se, duke p rfshir dizajne me tem festat p r Krishtlindje, Halloween dhe Dit n e Sh n Valentinit.


Pra, kapni platform n tuaj dhe p rgatituni t k naqeni me nj aventur me okollat me k t Lib r Gatimi me bomba me okollat t nxeht

Bomba me okollat t nxeht , kakao t nxeht , marshmallow, dekadente, kremoze, t shijshme, receta, klasike, kombinime t reja, nenexhik, gjalp kikiriku, er za kungulli, k shilla, truke, kall pe, okollat , bomba t dekoruara, dizajne me tem festa, Krishtlindje, Halloween, Dita e Sh n Valentinit, aventur me okollat ..

Product Details ISBN: 9781835517598
ISBN-10: 1835517595
Publisher: Admir Gashi
Publication Date: September 1st, 2023
Pages: 220
Language: Albanian