ДОМАЋА КУВАР ЗА СУШИ ЗА П&#105 (Paperback)

ДОМАЋА КУВАР ЗА СУШИ ЗА Пi By ПАРАМ&#104 Cover Image

ДОМАЋА КУВАР ЗА СУШИ ЗА П&#105 (Paperback)

$42.99


Special Order—Subject to Availability
(This book cannot be returned.)

Суши је традиционално јапанско јело од припремљеног сирћетног пиринча, обично са мало шећера и соли, праћено разним састојцима као што су морски плодови, често сирови, и поврће. Стилови сушија и његова презентација се веома разликују, али један кључни састојак је "суши пиринач", који се такође назива шери или сумеши.


Суши се традиционално прави од белог пиринча средњег зрна, мада се може припремити и са смеђим пиринчем или пиринчем кратког зрна. Врло често се припрема са морским плодовима, као што су лигње, јегуља, жутореп, лосос, туњевина или имитација меса ракова. Многе врсте сушија су вегетаријанске. Често се служи уз кисели ђумбир (гари), васаби и соја сос. Даикон ротквица или кисели даикон (такуан) су популарни украси за јело.


Суши као оброк није традиционалан концепт. Међутим, ако намеравате да уложите време у припрему дивног сушија код куће, највероватније ћете желети да доживите потпуни доживљај. Суши оброк се лако може испланирати према вашем укусу, буџету или количини времена које имате при руци.

Product Details ISBN: 9781835645017
ISBN-10: 1835645011
Publisher: Not Avail
Publication Date: September 20th, 2023
Pages: 264
Language: Serbian