Cuina Ràpida i Sabrosa: Secrets del Microones (Paperback)

Cuina Ràpida i Sabrosa: Secrets del Microones By Joan Vidal Cover Image

Cuina Ràpida i Sabrosa: Secrets del Microones (Paperback)

$41.36


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

"Cuina R pida i Sabrosa: Secrets del Microones" 's un llibre revolucionari que et mostrar com aconseguir plats deliciosos de forma r pida i senzilla, amb l''s del microones. L'autor, Joan Vidal, et guiar a trav's d'un m n de possibilitats culin ries que poden ser a l'abast de tothom.


Aquest llibre no nom's t'ofereix receptes, sin tamb trucs i t cniques per aconseguir resultats sorprenents amb el teu microones. Des dels entrants fins als postres, descobrir's com el microones pot ser una eina vers til i efica a la teva cuina.


Amb les receptes i els consells de Joan Vidal, podr's preparar menjars saborosos sense passar hores a la cuina. Aquest llibre et permetr estalviar temps i energia sense comprometre la qualitat dels teus plats.


"Cuina R pida i Sabrosa: Secrets del Microones" 's una eina imprescindible per a aquells que busquen solucions culin ries pr ctiques sense renunciar al sabor. Ja sigui que tinguis una vida ocupada o simplement vulguis simplificar la teva experi ncia culin ria, aquest llibre et mostrar com aconseguir-ho.


Amb les receptes i els secrets del microones de Joan Vidal, podr's gaudir de plats deliciosos sense cap esfor innecessari.

Product Details ISBN: 9781835790335
ISBN-10: 183579033X
Publisher: Joan Vidal
Publication Date: October 12th, 2023
Pages: 226
Language: Catalan