Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΚ& (Paperback)

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΚ& By Χρυσάν&#95 Cover Image

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΚ& (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Καλώς ήρθατε στο Η τέχνη του μαγειρέματος με κοκτέιλ, ένα γαστρονομικό ταξίδι όπου εξερευνούμε τον συνδυασμό μιξολογίας και γαστρονομίας. Σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής, θα σας δείξουμε πώς να μετατρέψετε την κουζίνα σας σε σκηνή για μια αξιοσημείωτη απόδοση γεύσεων, όπου τα κοκτέιλ δεν είναι απλώς ποτά αλλά τα μυστικά συστατικά που μετατρέπουν τα συνηθισμένα γεύματα σε εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες. Ο κόσμος των κοκτέιλ είναι ένα βασίλειο δημιουργικότητας, πολυπλοκότητας και απόλαυσης.


Δεν είναι μόνο να πίνεις ένα ποτό. έχει να κάνει με την απόλαυση των γεύσεων, των αρωμάτων και των ιστοριών πίσω από κάθε σπονδή. Ενσωματώνοντας αυτά τα υπέροχα παρασκευάσματα στη μαγειρική σας, πρόκειται να ξεκινήσετε μια επικούρεια περιπέτεια που θα δελεάσει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα πυροδοτήσει το πάθος σας τόσο για το φαγητό όσο και για τα κοκτέιλ. Αυτό το βιβλίο μαγειρικής παρουσιάζει μια επιμελημένη συλλογή από 100 συνταγές, καθεμία από τις οποίες έχει δημιουργηθεί σχολαστικά για να εναρμονίζεται με τον ζωντανό και ποικιλόμορφο κόσμο των κοκτέιλ.


Από αλμυρά πιάτα που ενσωματώνουν το βάθος του ουίσκι και το ζουμί των εσπεριδοειδών μέχρι τις γλυκές λιχουδιές ενισχυμένες με τις λεπτές αποχρώσεις του τζιν και των βοτάνων, τα έχουμε καλύψει όλα.


Είτε είστε έμπειρος σεφ είτε επίδοξος οικιακός μάγειρας, αυτές οι συνταγές θα εμπνεύσουν τη γαστρονομική σας δημιουργικότητα και θα ανεβάσουν τα γεύματά σας σε νέα ύψη. Λοιπόν, ας μπούμε στην κουζίνα, ας φορέσουμε τις ποδιές μας και ας σηκώσουμε τα ποτήρια μας σε μια πρόποση για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε μπροστά μας. Ήρθε η ώρα να εμποτίσετε τη μαγειρική σας με το ταλέντο και τη φινέτσα του μπαρ.

Product Details ISBN: 9781835931950
ISBN-10: 1835931952
Publisher: Not Avail
Publication Date: December 5th, 2023
Pages: 236
Language: Greek, Modern (after 1453)