ГОТВЕНЕ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА (Paperback)

ГОТВЕНЕ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА By ДЕЙН Б&#10 Cover Image

ГОТВЕНЕ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Добре дошли в кулинарно пътешествие като никое друго. В Готвене с етерични масла 100 ароматни рецепти за здраве и вкус ви каним да се впуснете в гастрономическо приключение, което ще измами сетивата ви, ще подхрани тялото ви и ще събуди вътрешния ви готвач. Етеричните масла, концентрираните есенции от растения, предлагат цял свят от възможности, когато става въпрос за готвене. В тази готварска книга ще навлезем дълбоко в изкуството да вливате вашите кулинарни творения с тези ароматни еликсири на природата.


Докато прелиствате страниците, ще откриете завладяващата синергия между етеричните масла и гастрономията. Не става въпрос само за добавяне на вкус; става дума за превръщането на вашата кухня в ароматно убежище, където здравето и вкусът хармонично съществуват. Със 100 щателно изработени рецепти гарантираме, че има по нещо за всеки вкус и повод, от предястия до десерти. Всяка рецепта е свидетелство за безкрайните възможности, които етеричните масла предоставят на вашия кулинарен репертоар.


Пътуването започва с капка, капка етерично масло, което може да подобри ястието, да ви пренесе в далечни земи с аромата си и да допринесе за цялостното ви благосъстояние. И така, без повече шум, нека се потопим в този ароматен свят и да отключим тайните на "Готвенето с етерични масла". Вашата кухня е на път да се превърне в място на кулинарна магия и ароматна омая.

Product Details ISBN: 9781835932322
ISBN-10: 1835932320
Publisher: Not Avail
Publication Date: December 7th, 2023
Pages: 230
Language: Bulgarian