Kuhanje S EteriČnim Uljima (Paperback)

Kuhanje S EteriČnim Uljima By Tia Maric Cover Image

Kuhanje S EteriČnim Uljima (Paperback)

$41.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Dobrodosli na kulinarsko putovanje kakvo nijedno drugo. U Kuhanju's eteričnim uljima: 100 aromatičnih recepata za zdravlje i okus, pozivamo vas da se upustite u gastronomsku avanturu koja ce očarati vasa osjetila, nahraniti vase tijelo i probuditi vaseg unutarnjeg kuhara. Eterična ulja, koncentrirane esencije biljaka, nude svijet mogucnosti kada je u pitanju kuhanje. U ovoj kuharici zaronit cemo duboko u umjetnost prozetosti vasih kulinarskih kreacija ovim mirisnim eliksirima prirode.


Dok listate stranice, otkrit cete fascinantnu sinergiju eteričnih ulja i gastronomije. Ne radi se samo o dodavanju okusa; radi se o pretvaranju vase kuhinje u aromatično utočiste u kojem zdravlje i okus harmonično koegzistiraju. Sa 100 pomno osmisljenih recepata, osigurali smo da postoji nesto za svako nepce i priliku, od predjela do deserta. Svaki recept dokaz je beskrajnih mogucnosti koje eterična ulja donose u vas kulinarski repertoar.


Putovanje počinje kapljicom, kapljicom eteričnog ulja koje moze oplemeniti jelo, svojom aromom odvesti vas u daleke krajeve i pridonijeti cjelokupnom blagostanju. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, zaronimo u ovaj mirisni svijet i otkrijmo tajne "Kuhanja's eteričnim uljima". Vasa kuhinja ce uskoro postati mjesto kulinarske čarolije i aromatičnog očaravanja.

Product Details ISBN: 9781835932483
ISBN-10: 1835932487
Publisher: Tia Maric
Publication Date: December 6th, 2023
Pages: 226
Language: Croatian