Seni Arancini (Paperback)

Seni Arancini By Siu Shim Er Cover Image

Seni Arancini (Paperback)

$43.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Selamat datang ke dunia menarik Seni Arancini. Arancini, sfera emas kebaikan rangup itu, telah mempesonakan selera di seluruh dunia selama beberapa generasi. Dari jalan-jalan Sicily yang menawan hingga ke dapur di seluruh dunia, bebola nasi yang lazat ini telah meninggalkan kesan yang tidak dapat dilupakan pada budaya masakan. Dalam buku masakan ini, kami menjemput anda untuk memulakan perjalanan melalui 100 resipi arancini menggoda yang akan mengubah dapur anda menjadi syurga makanan Itali.


Arancini, yang sering dipanggil "oren kecil" dalam dialek Sicily, menyimpan di dalamnya intipati makanan keselesaan Itali. Bebola nasi ini lebih daripada hidangan; ia adalah karya seni, direka dengan teliti untuk menggembirakan deria. Dengan buku masakan kami sebagai panduan anda, anda akan meneroka keajaiban arancini, daripada asal-usul mereka yang sederhana kepada tafsiran moden mereka. Sama ada anda seorang tukang masak yang berpengalaman atau tukang masak di rumah, buku ini menawarkan sesuatu untuk semua orang, daripada kegemaran klasik kepada ciptaan inovatif.


Bersedia untuk menyingsing lengan baju anda, nikmati aroma harum arancini goreng, dan kongsi kegembiraan masakan Itali buatan sendiri dengan keluarga dan rakan-rakan. Dengan setiap resipi, anda akan mendedahkan rahsia untuk mencipta arancini yang sempurna dan merasai kepuasan mencipta khazanah yang lazat ini. Sudah tiba masanya untuk memulakan pengembaraan masakan anda-mari selami Seni Arancini

Product Details ISBN: 9781835933336
ISBN-10: 1835933335
Publisher: Siu Shim Er
Publication Date: December 11th, 2023
Pages: 290
Language: Malay