Ultimativna Dacquoise Kuharica (Paperback)

Ultimativna Dacquoise Kuharica By Patricia Kovačevic Cover Image

Ultimativna Dacquoise Kuharica (Paperback)

$43.47


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Dobro dosli u svijet dacquoisea, gdje se prozračna meringue susrece's kremastim punjenjem, stvarajuci iskustvo deserta koje nije nista drugo do nebesko. U ovoj kuharici pozivamo vas na ugodno putovanje kroz umjetnost izrade ovih delikatnih i divnih slastica.


Dacquoise je desert koji kombinira hrskavu eleganciju meringue's bogatim uzitkom vrhnja i mjesavinom raskosnih okusa. Bilo da ste iskusan pekar ili početnik u kuhinji, ova knjiga je vas vodič za svladavanje tajni stvaranja ovih eteričnih poslastica.


Nasa kolekcija recepata krece se od klasičnih kombinacija okusa do inventivnih obrata koji ce oduseviti vase okusne pupoljke i ostaviti vase goste u čudu. Svaki recept pazljivo je izrađen i lijepo fotografiran kako bi potaknuo vasu kulinarsku kreativnost.


Provest cemo vas kroz osnovne tehnike, podijeliti savjete za uspjeh i ponuditi razne recepte za dacquoise za svaku priliku. Bilo da planirate elegantnu večeru ili se jednostavno prepustate slatkom poslijepodnevnom uzitku, pronaci cete savrseni recept za dacquoise koji ce poboljsati vasu igru slastica.

Dakle, zgrabite svoje posude za mijesanje i zagrijte pecnicu. Vrijeme je da se upustite u dacquoise avanturu koja ce zadovoljiti vasu zelju za nečim slatkim, delikatnim i uistinu bozanstvenim.

Product Details ISBN: 9781835933350
ISBN-10: 1835933351
Publisher: Patricia Kovačevic
Publication Date: December 6th, 2023
Pages: 276
Language: Croatian