Buku Masalah Dacquoise Muktamad (Paperback)

Buku Masalah Dacquoise Muktamad By Jane Li Cover Image

Buku Masalah Dacquoise Muktamad (Paperback)

$43.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Selamat datang ke dunia dacquoise, di mana meringue yang lapang bertemu dengan isi berkrim, mencipta pengalaman pencuci mulut yang tiada hentinya. Dalam buku masakan ini, kami menjemput anda dalam perjalanan yang lazat melalui seni membuat kuih-muih yang halus dan menarik ini.

Dacquoise ialah pencuci mulut yang menggabungkan keanggunan segar meringue dengan kemewahan krim yang kaya dan gabungan rasa mewah. Sama ada anda seorang tukang roti yang berpengalaman atau orang baru di dapur, buku ini ialah panduan anda untuk menguasai rahsia mencipta hidangan halus ini.


Koleksi resipi kami terdiri daripada gabungan rasa klasik kepada kelainan inventif yang akan menggoda selera anda dan membuatkan tetamu anda kagum. Setiap resipi direka dengan teliti dan difoto dengan cantik untuk memberi inspirasi kepada kreativiti masakan anda.


Kami akan membimbing anda melalui teknik penting, berkongsi petua untuk berjaya, dan menyediakan pelbagai resipi dacquoise untuk disesuaikan dengan setiap masa. Sama ada anda merancang majlis makan malam yang elegan atau sekadar menikmati hidangan petang yang manis, anda akan menemui resipi dacquoise yang sempurna untuk meningkatkan permainan pencuci mulut anda.


Jadi, ambil mangkuk adunan anda dan panaskan ketuhar anda. Sudah tiba masanya untuk memulakan pengembaraan dacquoise yang akan memuaskan keinginan anda untuk sesuatu yang manis, halus dan benar-benar ilahi.

Product Details ISBN: 9781835933787
ISBN-10: 1835933785
Publisher: Jane Li
Publication Date: December 11th, 2023
Pages: 282
Language: Malay