Revista Letrare - Vjeshtë 2022 (Paperback)

Revista Letrare - Vjeshtë 2022 By Ornela Musabelliu (Editor), Arbër Ahmetaj (Editor) Cover Image

Revista Letrare - Vjeshtë 2022 (Paperback)

By Ornela Musabelliu (Editor), Arbër Ahmetaj (Editor)

$15.00


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Revista Letrare, vjesht 2022 sjell disa nga penat m t mira t let rsis dhe p rkthimeve t sotme shqipe. N k t num r jan p rfshir Kristina Fragkeskaki, Adem Gashi, Virion Gra i, Romelda Bozhani, Artur Baku, Ko Un, Thanas Medi, me intervist n "Shkruaj p r t l n gjurm n e ekzistenc's sime", Alban Tufa, Isaac Bashevis Singer, Arb r Ahmetaj, Eleana Zhako, Monzer Al Masri, Granit Zela, Sadik Bejko, Sali Bashota, Bujar Balliu, Rudina Muharremi, Valbona Hykaj, Rupi Kaur, Ernest Koliqi dhe Iris Halili.

Product Details ISBN: 9782390690108
ISBN-10: 2390690106
Publisher: Rl Books
Publication Date: September 10th, 2022
Pages: 158
Language: Albanian